Megteremtheted az egyensúlyt a “mit szeretnél?” és a “mit kellene?”  között.

Megtanulsz figyelni, megérteni, és jól reagálni a tested jelzéseire.

Megértheted hogy : mit, miért, és hogyan érdemes tenned az életmód céljaid eléréséért.

Reális és megléphető célokat tűzünk ki eléd minden találkozónk alkalmával, biztosítva ezzel a folyamatos fejlődésed.

Gördülékeny hétköznapokat támogató praktikákat sajátítasz el,  ha nem vagy konyhatündér az sem akadály.

Képes leszel az étkezéseid megtervezését önállóan menedzselni – megtanítjuk neked, hogyan tervezz magadnak étrendet.

A mentorprogram tartalma:

 • A program teljes időtartama 100 nap melynek során 5x 1,5 óra online videóhívásos tanácsadás keretében találkozunk.
 • Az alkalmak között sem hagyunk egyedül: – korlátlan kérdezési lehetőséget  biztosítunk üzenetben, hogy véletlenül se maradjanak megválaszolatlan kérdések benned.
 • Online táplálkozási napló segítségével monitorozzuk a fejlődésed-  rendszeresen kapsz szakmai értékelést,  visszajelzéseket és segítő kérdéseket.
 • Először feltérképezzük a jelenlegi szokásrendszered, hogy fény derüljön a fejleszthető pontokra.
 • Mindent összehangolunk- a táplálkozásoddal szorosan összefüggő életmódfaktorokban is támogatunk, mint a szokásaid hatékony átalakítása, stresszmenedzsment, mozgás, alvásminőség.
 • Szükség esetén laborjavaslatokkal és kiértékeléssel segítünk.
 • Céljaidhoz és egyéni szükségleteidhez igazodó  étrend kiegészítő ajánló.
 • Írásos formában is biztosítjuk neked az alkalmakhoz tartozó tudástárat és egyéni preferenciákat figyelembe vevő receptgyűjteményt.

Gyere el egy első díjmentes alkalomra és megbeszéljük, mi az ami még hasznos lenne számodra!👇

Segítség a mentorod kiválasztásában:

Amiben Rebeka tud segíteni:

 • menstruációs ciklushoz kapcsolódó tünetek csökkentése/kihívások
 • női hormonális egyensúly támogatása
 • optimális testsúly és testösszetétel elérése
 • pajzsmirigy egészség támogatása

Amiben Gergő tud segíteni:

 • sportteljesítmény fokozása
 • izmosodás célzott támogatása
 • emésztőszervrendszeri tünetek
 • optimális testsúly és testösszetétel eléréseGuts & Roots
4.8
Based on 19 reviews
powered by Facebook
Cserni-Szeip Diána
Cserni-Szeip Diána
18:11 09 Jul 24
Nagyon informatív volt az előadás. Mindenre választ kaptam, ami az adott témakörben kérdésként merült fel bennem. Köszönöm szépen 😊
Katica Koós
Katica Koós
17:42 19 Jun 24
Rebekával nagyon könnyű és gördülékeny együttműködni. A táplálkozás elméletét magas szinten űzi. Nem utolsó sorban hiteles, de egyben nagyon közvetlenül adja át naprakész tudását. Bármit kérdezhettem tőle, mindenre készségesen válaszolt. Megtanította többek között a harmónikus tányér összeállítását, hogy hogyan érdemes megtervezni előre az étkezéseket, és azt is, hogy milyen táplálékkiegészítőket érdemes használnom és miért. Emelett sikerült a szabálytalan női ciklusomat normalizálnunk is. Ha... egy motivált, energikus, nagy tudású dietetikust keresel, Rebeka remek választás lehet a számodra. ☺️read more
Andor Zsoldos
Andor Zsoldos
11:49 02 Apr 24
Több életmód váltó programot is kipróbáltam már, de ez volt az első amely valóban megtanított változatosan étkezni, ezenkívül rengeteg segédanyagot kaptam táplálkozás, regeneráció vagy akar stressz kezelés terén
Köszönöm!
Nikoletta Poór
Nikoletta Poór
22:01 18 Mar 24
2 éve kezdődtek nálam az emésztőrendszeri problémáim. (haspuffadás, gyulladás, stb.) Rengeteg helyen kerestem megoldást a problémáimra, hol több, hol kevesebb sikerrel. Úgy érzem az áttörést nálam a Guts & Roots érte el. Rebekát egy webináron ismertem meg, ahol a téma a ciklustudatos táplálkozás volt. Hatalmas tudása, a személyisége és a közvetlensége nagyon megfogott és akkor eldöntöttem, hogy szeretnék tőle/ tőlük többet megtanulni a helyes táplálkozásról. Kialakított egy számomra könnyen... tartható, nem sok időt igénylő, finom és változatos új étrendet. A legjobban az tetszett, hogy az általa átadott tudással, szabadon hagyott az étrendtervezéssel, úgy hogy közben végig fogta a kezem. Mindig érdeklődött és bármilyen jellegű kérdésre a legjobb tudása szerint, készséggel válaszolt, rengeteg új információkkal lettem általa gazdagabb. Nemcsak a táplálkozásra figyelt oda, hanem a lélekre is. Számtalan új módszert, meditációt mutatott, amiket a mai napig is használok és rengeteget segítenek a stressz minimalizálásában. Úgy érzem, hogy ezalatt a néhány hónap alatt, amíg Ő volt a mentorom, született egy új sokkal energikusabb, egészségesebb Niki. Hálásan köszönök mindent és mindenkinek csak jó szívvel ajánlom Őket! 🥰read more
Knehr Krisztian
Knehr Krisztian
17:38 06 Jan 24
Ahogyan a legtöbben mások, én is az alakformálás miatt kezdtem el edzeni elsősorban, a tónusosabb, izmosabb, szálkásabb test miatt. Aztán eljutottam arra a pontra, mikor már stagnáltam, annak ellenére, hogy azt gondoltam jót és jól táplálkozom. Ez nyilván azt jelentette, hogy bizony nem. Így segítségül fordultam egy hozzáértő szakemberhez, hogy olyan étrendem legyen, ami elősegíti, jobban megtámogatja az izmosodást, szálkásítást.

Az együttműködés alatt számomra a legjobb az volt, hogy... bármikor ha elbizonytalanodtam, kétely merült fel akkor fordulhattam Gergőhöz segítségért valamint ettől függetlenül a vezetett napló alapján ő is visszajelzett és terelgettett a megfelelő irányba.

Az időszak végére többet kaptam, mint azt elsőre gondoltam. Először is nem csak egy sablon étrendet tudtam magaménak, hanem egy tudásátadásnak voltam részese, ami segítségével később bármikor megtervezhetem az étrendem az aktuális célnak megfelelően. Másodszor, bevásárláskor képes vagyok eldönteni az élelmiszerekről összetevők alapján, hogy melyiket szabad megvenni és melyiket nem. Mert azért valljuk be, elég sok ultrafeldolgozott élelmiszer van már, nehéz megtalálni köztük a kevésbé feldolgozottakat. Ezeken túl pedig a program során kb. 4 kg-mal lettem könnyebb. Számadatok nélkül is egyértelműen zsírból fogytam. Mások visszajelzései alapján és magam is látom, hogy az arcomon, hasamon és a hátamon a leglátványosabb az eltérés. Ezzel párhuzamosan pedig az izomerőm is nőtt. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy a program elején pull-up és chin-up gyakorlatokból kb. 1-2-t tudtam megcsinálni, a végére pedig már 4-6 ismétlés is ment ezekből simán.
read more
Dömők-Somogyi Alexandra
Dömők-Somogyi Alexandra
18:31 24 Apr 23
3 éve, hogy életmódot váltottam. Szerettem volna elmélyíteni a tudásomat az egészséges és tudatos táplálkozásban. Új ételeket megismerni. 🥬🍅🍆🌶️Rebi remek részletes elméleti anyagokat állított össze nekem minden konzultáció után. Érdeklődéssel hallgatott végig, minden kérdésemre alapos és részletes választ adott, minden fontosabb pontnál összefoglalta a lényeget. Így könnyebben rögződtek javaslatai. Igyekezett minden problémámra megoldást találni. Elismerő... dicsérettel buzdított, tanácsokkal látott el. Vérvételi eredményem és problémáim alapján összeállította a megfelelő táplálék kiegészítő és vitamin palettámat, ami nekem soha nem volt.😍
Az ő ajánlására sok új dolgot ismertem meg és elöszeretettel használom a hétköznapjaimban. ☺️
Örülnék, ha mindenhol ilyen ellátásban részesülhetnék 🙂
Köszönöm Rebekának kedvességét, szakértelmét, türelmét. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!
read more
Brigitta Krcsik
Brigitta Krcsik
18:06 13 Apr 23
🔍A ciklustudatos táplálkozással képben lévő dietetikust kerestem, aki az IR-emhez, Pcos-emhez igazítva egy személyre szabott életmód kialakításában a segítségemre lelet.

🤗Rebekával nagyon élveztem a közös „munkát”, nagyon megértő és támogató volt. A segítségével könnyebbnek és nem lehetetlennek éltem meg a kihívásaimat. Alkalmazkodott hozzám és a szükségleteimhez. Online, gyorsan és gördülékenyen folyt közöttünk a kommunikáció. A leginkább azt élveztem, hogy ösztönző,... elgondolkodtató kérdéseivel rávezetett egy-egy elakadásom, problémám megoldására, így azt éreztem, hogy képes vagyok, meg tudom oldani. Apró lépésekkel, szokások átalakításával kezdtük és egyre tudatosabbnak érzetem magamat a végére.

🫶Jó szívvel ajánlom mindenkinek Rebekát, aki szeretne tudatosabban és egészségesebben élni.
read more
Tímea Huszár
Tímea Huszár
20:10 12 Apr 23
Több éve küzdöm gyomorproblémákkal, jó pár vizsgálatom is volt, de semmi konkrétumot nem tudtak mondani, hogy mi lehet a baj. Mindig csak azt a választ kaptam, hogy az eredményei alapján minden rendben, pedig valami nagyon nem stimmelt. Év elején jutottam el arra az elhatározásra, hogy mostmár valamit változtatni kellene. Na de mit? Elkezdtem saját kútfőből az alapanyagokat elhagyni, de nem jártam sok sikerrel, azt éreztem, alig maradt olyan étel, amit megehetek. Ezután jött a gondolat, hogy... felkeressek egy dietetikust és segítséget kérjek. Rebit már régóta ismerem és sok jót hallottam a munkásságáról, így jött az ötlet, hogy tőle kérjek segítséget. Felvettük a kapcsolatot, elkezdtük a konzultációkat és már az első beszélgetésünk után láttam, hogy ez nagyon jó döntést volt. A tüneteim elkezdtek megszűnni, már nem volt fent a gyomorsavam egész nap, nem kellett minden reggel torokkaparással ébrednem, emiatt az általános közérzetem is sokkal jobb lett. De nem csak étkezési tanácsokat kaptam, hanem életmódbelieket, stresszkezelési technikákkal ismertetett meg, olyan tudásanyagot kaptam tőle, ami nem csak az én életmódomat fogja megváltoztatni, hanem az egész családomét. Bármikor zaklathattam a kérdéseimmel, problémáimmal, mindig készségesen a segítségemre állt. Sokkal sokkal többet kaptam ettől a kapcsolattól, mint amit én vártam. Ha valaki gondolkozik azon, hogy felkeressen-e egy dietetikust én azt mondom, ne várjon tovább. Bátran vegye fel a kapcsolatot Rebivel, biztosan nem fogod megbánni. A legjobbat a végére hagytam, elkezdtek a kilók is lemenni rólam. Pedig egyáltalán nem ezzel a céllal kerestem fel Rebit. Ez csak bónuszként jött hozzá az együttműködésünkhöz. 😉😊read more
Betti Ambrus
Betti Ambrus
08:47 21 Mar 23
🤔 Érezted már azt, hogy fogalmad sincs, mit egyél, mikor, milyen tápanyagokat vigyél be, és egyébként is ezek miben vannak? 🍎🫐🍓🥝🥦🥕🍗

Na, én folyton így éreztem magam, és szörnyű volt... 😓 Éppen ez motivált arra, hogy végre lépjek, és keressek egy dietetikust. 🍽 Nem gondoltam, hogy elsőre ennyire beletrafálok, de sikerült! 🤗 A Guts & Roots csapatából Rebekával vettem fel a kapcsolatot, aki két hónapja... kísér folyamatosan az utamon, rengeteg segítséget adva, motiválva engem! 🥰 Nem diétázni akartam, hanem egészségesebben táplálkozni, ami hosszú távon is tarthatóbb. 🥑🥜🥬🌶 Rengeteg tudásanyaggal gazdagodtam; Rebeka nem csak azt mondta el, mit egyek, hanem azt is, hogy miért. Ezentúl nem csak a táplálkozásomat kísérte figyelemmel, hanem az alvás💤/stresszkezelés💆‍♀️/testmozgás🏃‍♀️ témakört is folyton érintettük az online találkozókon. Amikor azt éreztem, teljesen elgyengültem, és semmit nem sikerült abból megcsinálnom, amiket célnak tűztünk ki, ő mindig azt emelte ki, mi az, amit mégis jól csináltam, és ez motivált arra, hogy ne adjam fel! 💪 Ez egy folyamat, még mindig haladok az úton, de mostmár legalább tudom, milyen irányba kell mennem! 🛣
Rengeteget kaptam tőle, nem csak dietetikusként, emberként is! 🥰 Maximálisan, és jó szívvel tudom őt ajánlani, ha te is küzdesz az ajánlásom elején szereplő problémákkal!
read more
Gabriella Lapu
Gabriella Lapu
10:07 09 Dec 22
Fenntartható, mindennapi rohanó életembe könnyen beilleszthető életmódváltó módszert kerestem, egészségügyi okokból. Rebeka alaposan kikérdezett és kivizsgáltatott, naplón követte a táplálkozásomat befolyásoló tényezőket, majd felállította az „aranyszabályainkat”. Ezeket lépésenként építettem be a mindennapjaimba. Ha valamelyiket nem sikerült, alternatívákat javasolt. Mindig nagyon segítőkészen, értő figyelemmel állt hozzám, nagyon nagy odafigyeléssel, így mindig tudta mire kell rákérdezzen,... mivel nem haladtam, hol csaltam  Nagyon örülök hogy rátaláltam, és segített elérni a céljaimat, megtalálni a személyes motivációimat. Receptjeinek köszönhetően a kis családom is nyitottabb ez egészséges ételekre, amiért mindig hálás leszek!🍎🍐🥑🧀🍳read more
Viktor Plangár
Viktor Plangár
19:00 18 Jul 22
Sziasztok!
Kb 3 éve kezdődött az egész még a kovid előtt, amikor még lehetett menni mindenhova,
vagyis csak lehetett volna ha nem azt kellett volna mindenhol keresnem hogy hol van a
legközelebbi mosdó,mert teljesen mindegy mit ettem, azonnal problémákba ütköztem.
Ez annyira durva lett pár hónap alatt hogy a 2019-es nyaraláson készült képek
90%-ról hiányzom, mert épp...na mindegy is. Az elmúlt két évben rengeteg vizsgálatot
elvégeztek és kiderült, hogy glutén, laktóz és... fruktózintoleranciám van, ami speciális
étrendet kíván. Ebben volt borzalmas nagy segítségemre a Guts & Roots csapata vagyis személy szerint Kovács Rebeka, aki időt és odafigyelést nem spórólva hétről hétre, hónapról hónapra
érte el azt, hogy lassan kimerek menni úgy az utcára hogy fél szemmel nem azt keresem
hol a legközelebbi mosdó.Ezt nagyon őszintén köszönöm neki, és nyugodt szívvel ajánlom
bárkinek, bármilyen étkezési zavar, probléma esetén vagy ha valaki csak szimplán változtatni akar
az étkezésén az egészségesebb irány felé.
read more
Ágnes Barcsay
Ágnes Barcsay
13:31 30 Dec 21
Rebeka szakmai útmutatása hatalmas segítség. Rengeteg információt, receptet és – nem csak étkezéssel kapcsolatos – tanácsot ad, így rövid időn belül saját magad is képes leszel önállóan, sikeresen véghezvinni életmódváltásodat. Megismerheted segítségével az egészséges táplálkozás kialakításának legfontosabb szempontjait, mindemellett számos olyan konyhai praktikát, ételkészítési megoldást ajánl, amelyek leegyszerűsítik az előkészületeket, sok időt megspórolva. Külön kiemelném, hogy az online... konzultációkon kívül is bármikor, rövid időn belül segít, ha szükséged lenne rá. Nagyon ajánlom mindenkinek, profi, lelkiismeretes tanácsadó, korrekt áron.read more
Gitta DrDiósgyőri
Gitta DrDiósgyőri
16:16 26 Nov 21
Kedves Rebeka!
Köszönöm, hogy megismerhettelek Téged és mindazt, amit képviselsz.A veled való beszélgetések ébresztettek rá arra, hogy rossz úton járok az étkezési szokásaimmal kapcsolatban. Egyoldalúan táplalkoztam, a megszokasok rabja voltam. De hétről hétre "megvilágosodtam", mert felvilágosítottál🤗, hogy új alapokra kell helyeznem a táplálkozásomat. Nem lényegtelen, hogy közben ( június óta) 7 kg-ot fogytam. Kizárólag azzal, hogy megválogattam, hogy mikor, mit és mivel eszem.... Célom nem a gyors fogyás volt, hanem inkább az egészségem miatti a szemléletváltás.Azóta is tudatosan, az általad tanítottak😉 alapján étkezem. Nekem bejött!😁 Bízom benne, hogy az általad képviselt életmód minél több emberhez eljut, hogy segíthess rajtuk is. Ehhez kívánok Neked, Nektek sok sikert, kitartás és jó egészséget!😘 Gittaread more
Fodor Gyula
Fodor Gyula
06:38 13 Nov 21
Legyen dietetikusod. Komolyan! Na nemcsak azért, mert ő majd megmondja, mit kezdj azzal a 20-30 kg liszttel-rizzsel-élesztővel-konzervekkel, amik a stelázsin pihennek… 🙂

Az elmúlt pár hónapban együtt dolgoztam egy kiváló dietetikussal, akit jó szívvel ajánlok bárkinek, mert nekem megváltoztatta az ételekhez/étkezéshez való hozzáállásomat. Páran körülöttem már tuti unják, amikor azt mondom, hogy “a dietetikusom azt mondja….” 😀

Mi ez a belbudai úri huncutság? Arra voltam... kíváncsi, hogyan tudnék egészségesen táplálkozni 🙂 Nem diétákra vágytam, hanem elméleti és gyakorlati tudásra és hosszú távú megoldásra. Pont ezt kaptam. Illetve még többet is, mert közben azóta fogytam 5kg is úgy, hogy csak a táplálkozásom lett más, nem mozgok többet. #égazsír

Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy legyen dietetikusa, végtelen korrekt, lelkiismeretes, megfizethető és profi!
read more
Melinda Ácsné Hamar
Melinda Ácsné Hamar
12:27 12 Nov 21
Rugalmas időbeosztás, hasznos, személyre szabott tanácsadát kaptunk.
Norbert Tóth
Norbert Tóth
21:24 10 Nov 21
Profizmus és lelkiismeret! ✌️
Virág Márta Paskáné Arany
Virág Márta Paskáné Arany
15:56 08 Nov 21
Rebeka nekem segített más oldalról közelíteni az evéshez a mozgás értelméhez. Egészen új alapokra helyezte nálam az egészséges életmód fogalmát! KÖSZÖNÖM!
More Reviews
js_loaderMire számíts, ha velünk dolgozol?

Valódi eredmények!

Kis lépésekben, veled együtt határozzuk meg a kitűzött céljaid. Fontos számunkra, hogy a közös munka során minél több apró sikerélménnyel gazdagodj, így nem csak eredményeket, hanem az odáig vezető utat is élvezheted.

Lendület  a mindennapokban!

Alakítsuk ki a számodra legmegfelelőbb táplálkozási szokásokat, hogy kevesebb stressz és több energia legyen a hétköznapjaidban! Célunk, hogy közelebb kerülj a teljes és elégedett énedhez azáltal, ahogy élsz.

Gyakorlati tudás!

Törekszünk átadni azt az infóbázist, amivel a mai világban tudatos döntéseket hozhatsz az egészségesebb életmódért. Hidd el, kalóriaszámolgatás és grammozgatás nélkül is elérhető és fenntartható az ideális testsúlyod.